Bejelentkezés
A Kaindl laminált padló és furnér parketta szakszerű ápolása

A Kaindl laminált padló és furnér parkett szakszerű ápolása
A Kaindl gyár nagy gondot fordít arra, hogy laminált padlói és furnér parkettái minél természetesebb hatásúak legyenek.

Több olyan felületstruktúrát is alkalmaz, amelyek hűen visszaadják a fa erezetvilágát.

A Kaindl padlókat könnyű tisztán tartani, higénikussak, azonban rendszeres ápolást igényelnek tartósságuk, szépségük megőrzésének érdekében. Ha a padló felülete szennyezett, nedves ruhával töröljük fel. A felmosórongyot azonban mellőzzük, mert ez túl sok vizet juttat a padló felületére, és a feltörléshez is csak az ajánlott tisztítószereket használjuk. Első lépésként porszívózzuk le a parkettát, majd "ködnedves" ronggyal vagy moppal töröljük át. A padlólapok felülete rendkívül ellenáll
ó, ezért padlóviasszal kezelni, lakkozni teljesen szükségtelen. A padlók felületét azonban csiszolni tilos, mert ezzel megsértjük a kopásálló védőréteget!A K-Floor laminált Cleaner egy kiváló tisztítószer amely használatával rendkívül jó eredményeket érhetünk el a padlónk tisztántartásakor.

Használata közben tapasztalni fogja az antisztatikus és védő tulajdonságait, és úgy fogja találni, hogy kevesebb erőfeszítéssel, csillogó tiszta felületet tud létrehozni.


Ez egy nagyon magas koncentrációjú oldatot, ezért keverje jól össze vízzel, és lehetőleg permetezze a padlóra. (Ne feledje, nem önteni a földre).
Jó ötlet, ha

lapos felmosót használ, hogy megkönnyítse munkáját, mely segít gyorsan megszabadítani a padlóját a szennyeződésektől.

  • Tartalom: 1 liter, a rendszeres tisztítás és gondozás céljából, foszfátmentes, biológiailag könnyen lebomló, elegendő kb. 500 m² laminált padlóra.

  • Tulajdonságok: - foszfátmentes-biológiailag könnyen lebomló, teljesen higiénikus és bőrbarát, és kivételesen jól feloldja a zsírt és szennyeződéseket .

  • Alkalmazás: Adjon 4 kupak mosószert egy vödör vizhez (8-10 liter). Törölje fel a padlót egy jól kicsavart ruhával, majd hagyja hogy megszáradjon a padló.

  • Fontos: Védje a fagytól!

Laminált padlót, mint a többi berendezést az otthonában, szükséges a megfelelő karbantartásban részesíteni.
Ha ezzel az egyszerű tisztítószerrel tarja tisztán a padlóját és követi a használati utasításokat, akkor a laminált
padló egy szempillantás alatt ragyogóan tiszta lesz!


Rendszeres karbantartással a laminált padló felülete kemény és kompakt lesz, így a szennyeződések és a por nem tapad meg egykönnyen.

A bútorok és virágcserepek alá szükséges filcet rögzíteni, valamint a görgős bútorok és irodai székek alá polikarbonátot helyezni.

A bejárati ajtóknál fontos porfogó lábtörlő elhelyezése, így megakadályozva a sár, kosz és egyéb szennyeződések bevitelét az adott helyiségbe. A finomabb, apróbb ásványi anyagok nagy kárt okozhatnak a padló felületén, mint a csiszolópapír, megsérti a padlót.

Vissza a főoldalra

Szolgáltatásaink | Elérhetőségeink | Virtuális padlóstúdió | Termékinformációk
Technikai előírások | Videók a parketta lerakásáról | Beltéri ajtótervező | Oldaltérkép