Bejelentkezés
Beltéri ajtó Budapesten a III. kerületben - Laminált , fa intarziás , fém intarziás , többszínű festett tele ajtókat készítünk melyek lehetnek kis üveges, vázkeretes valamint edzett üveges kivitelüek.
U03-P04-A  cseresznye laminált beltéri ajtó ára 94,300 Ft

Beltéri ajtó Budapesten a Szentendrei út 107 -ben

Kérjük, tanulmányozza át a következő oldalakon bemutatott technikai lehetőségeinket, a rajzokon példaként ábrázolt sokszor előforduló tipusainkat, melyeket természetesen kombinálhat is egymással. Ezek alapján találja ki, hogy Önnek vagy ügyfelének mi tetszene, egyeztessünk, majd rendelje meg nálunk.

Minden egyes ajtót a megadott méretre és modelltípusra gyártjuk. A Mérték utáni ajtó komplex, személyre szabott szolgáltatásából (melyet Önnel együttműködve végzünk) az Önök feladata a nyílás felmérése, majd az ajtó beépítése, melyet mi a megadott méretre gyártunk. Méretválasztékunknak sem a nyílásméret, sem a falvastagság nem állít korlátot. Amennyiben velünk akarja a méreteket felméretni és az ajtókat beépíteni elvégezzük azt külön díj ellenébe.

Az ajtók kivitelezési lehetőségei a következő oldalakon tekinhetőek meg.

Az ajtólap éle lehet sarkos vagy holkerral induló karnis él. A zár kulcsos, WC-fordítós vagy cilinderbetétes. Az ajtópánt falcos ajtóknál kétrészes, hátomrészes vagy 3D-s takarósapkával; stumpfos ajtóknál Tectus illetve SFS-Intec, technikai ajtóknál előírás szerint VN vagy VX. Kívánság szerint kiegészítő vasalatokkal és kilinccsel is felszereljük az ajtót.


Kivitelezési lehetőségek

Árak

Laminált ajtók


Technikai ajtók

Dekodur ajtó

Furnéros ajtó

Festett ajtók
Műszaki adatok, rajzok