Bejelentkezés
Egyedi beépített bútorok

Egyedi beépített bútorok, lakberendezés


Beépített bútorokról képek itt nézhetők meg

A konyha bútorok modern és klasszikus elemekkel készülhetnek. A bútorokba épített vasalatokat a Forest, Blum, Haffele márkájú magas színvonalú termékekből választjuk. A szekrény testeket laminált forgácslapból, festett MDF lapból, lécbetétes furnérozott lapokból készítjük. Az ajtók lehetnek laminált,- microfóliás,- festett,- fényes,- furnérozott,- tömörfa agyagból. A rozsdamentes anyagot ajtólapnak, munkapultnak, falburkolatnak ajánljuk. A konyhapult lehet gránitból és márványlapból, illetve dekorozott forgácslapból melyek sok fajta élzárással konfekcionálható több féle vastagságban. Nagyon sok féle üveget tudunk beépíteni a modern vasalatok segítségével. A díszítést és praktikumot szolgálja a sok perforált lemez, melyek MDF-ből, fából, fémből lehetnek. A háztartási gépekből szinte a legtöbb márkát forgalmazzuk, azokat szakszerűen a bútorokba beépítjük. Víz-gáz-villanyszerelésre szakembert kell hívni.

A fürdőszoba bútorozásnál nagyon sok szempontot kell figyelembe venni. A tervezésnél a csempe méretének és mintázatának megfelelően gondos számításokat kell végezni.
A burkolat felrakása előtt a megtervezett bútornak megfelelően ki kell alakítani a gépészeti kiállásokat. Ezt követően a bútorok a modern és klasszikus elemekkel készülhetnek. A bútorokba épített vasalatokat a Forest, Blum, Haffele márkájú magas színvonalú termékekből választjuk. A szekrény testeket laminált forgácslapból, festett MDF lapból, lécbetétes furnérozott lapokból készítjük. Az ajtók lehetnek laminált,- microfóliás,- festett,- fényes,- furnérozott,- tömörfa agyagból. A rozsdamentes anyagot ajtólapnak, munkapultnak, falburkolatnak ajánljuk. A konyhapult lehet gránitból és márványlapból, illetve dekorozott forgácslapból melyek sok fajta élzárással konfekcionálható több féle vastagságban. Nagyon sok féle üveget tudunk beépíteni a modern vasalatok segítségével. A díszítést és praktikumot szolgálja a sok perforált lemez, melyek MDF-ből, fából, fémből lehetnek.

A gardrob két féle lehet. Egy különálló szekrény kombináció sok funkcióval, nyíló vagy tolóajtóval vagy mindkettő kombinációjával rendelkező úgynevezett harmónika-tolóajtós kivitelben. A másik változat az gardrób szoba, mely egy beltéri ajtóval ellátott helyiség. Ebben a térben aztán lehet ajtóval ellátott szekrény vagy csak több funkciós polcrendszer. Mindkét változat a ruhanemük, cipők és egyéb dolgok praktikus könnyen áttekinthető módon való tárolását teszi lehetővé. Ezt követően a bútorok a modern és klasszikus elemekkel készülhetnek. Persze van olyan eset amikor egy olyan szekrény kombináció készül amikor a gardrobszekrény egy nagyobb szobából szakít ki egy "gardrob szobányi" területet. Ilyen esetben az ugynevezett szekrények alkotják a "szoba" falát. Ebben az esetben a szekrény két funkciós lehet, például kivülről nappali szekrény (előszoba fal, könyvespolc, TV illetve média fal), míg a belső tér maga a klasszikus gardrob sok sok funkcióval. A bútorokba épített vasalatokat a Forest, Blum, Haffele márkájú magas színvonalú termékekből választjuk. A szekrény testeket laminált forgácslapból, festett MDF lapból, lécbetétes furnérozott lapokból készítjük. Az ajtók lehetnek laminált,- microfóliás,- festett,- fényes,- furnérozott,- tömörfa agyagból és üvegből. Nagyon sok féle üveget tudunk beépíteni a modern vasalatok segítségével. A díszítést és praktikumot szolgálja a sok perforált lemez, melyek MDF-ből, fából, fémből lehetnek.

A nappali bútorozásnál fontos szempont az egyszerű átlátható praktikus elrendezés megalkotása. A tervezésnél gondos számításokat kell végezni a helyes arányok meghatározása érdekében. A kialakításanál fontos szempont a használhatóság és anyagválasztás és a nappali többi bútoraival harmónikus együttlét.
A burkolat lerakása előtt a megtervezett bútornak megfelelően ki kell alakítani a gépészeti kiállásokat. Ezt követően a bútorok a modern és klasszikus elemekkel készülhetnek. A bútorokba épített vasalatokat a Forest, Blum, Haffele márkájú magas színvonalú termékekből választjuk. A szekrény testeket laminált forgácslapból, festett MDF lapból, lécbetétes furnérozott lapokból készítjük. Az ajtók lehetnek laminált,- microfóliás,- festett,- fényes,- furnérozott,- tömörfa agyagból. A rozsdamentes anyagot ajtólapnak, munkapultnak, falburkolatnak ajánljuk. A konyhapult lehet gránitból és márványlapból, illetve dekorozott forgácslapból melyek sok fajta élzárással konfekcionálható több féle vastagságban. Nagyon sok féle üveget tudunk beépíteni a modern vasalatok segítségével. A díszítést és praktikumot szolgálja a sok perforált lemez, melyek MDF-ből, fából, fémből lehetnek.


Bútor tervező Pálfi Tünde
mobil: +36 20 9230623
palfitunde85@gmail.com

Fogarasi Parketta Kft
tel: +36 20 256 6070