Bejelentkezés
Egyedi beépített fürdőszobs szekrények

Termékek » Egyedi beépített bútorok » Egyedi beépített fürdőszoba szekrények

Szűrők, beállítások:


Egyedi beépített fürdőszoba szekrények


Cseresznyefa konyhabútor

Égerfa fürdő és gardróbszekrény

A fördő bútorok ajtaja lécbetétes égerfa furnérozott bútorlapból készültek. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Fürdőpult égerfa furnérozott lécbetétes bútorlapból van. Savmart üveg keskeny égerfa keretben. Két beépített Laufen mosdó. A pult és az alatta lévő szekrény rejtett vasalattal van rögzítve (un. lebegő változatban). A közlekedő folyosóban lévő gardrób szintén égerfa furnérozott lécbetétes lapból készült. Az ajtóknak vékony alumínium kerete van és a betét szintén éger anyag vizszinten panelekből 3mm illesztéssel összeépítve.
A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésű.


Festett MDF lapból készült fürdő bútorok

A fürdő bútorok ajtajai és a korpuszai festett MDF lapból készültek. Az savmart üveges ajtók kerete festett MDF anyagból vannak. Díszítő elemek(párkányléc) MDF festve. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Munkapult lehet gránit,- márvány,- corian lapból és így egy nagyon praktikus, funkciókra elkülönülő felület jöhet létre.
A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek.
Beépített háztartási gépek vannak benne.

Fürdő bútorok

Ebben a csoportban olyan bútorkról készült képek láthatóak amelyekről egy kép készült vagy a helyhiány miatt a fotó nem tudje teljességében megmutatni a helyiséget. A fürdő bútorok anyaga furnérozott lapból vagy microfóliás lapból készültek. Fogantyú aluminium anyagból (forest).
A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek.


Bútor tervező Pálfi Tünde
mobil: +36 20 9230623
palfitunde85@gmail.com

Fogarasi Parketta Kft
tel/fax.: +36 20 256 6070