Bejelentkezés
Egyedi beépített konyhabútorok

Termékek » Egyedi beépített bútorok » Egyedi beépített konyhabútorok

Szűrők, beállítások:


Egyedi beépített konyhabútorok


Fino bronz konyhabútor

Fino bronz és krémszínű konyhabútor

A konyha bútor ajtaja Fino bronz valamint Beige laminált forgácslapból, 2mm vastag ABS élzárással készült . Lábazata rozsdamentes színű. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Munkapult decoros 38mm vastag és aluminium szinű 2mm vasatag PP müanyag élű. A bárpult üveg lapból van, melyet rozsdamentes csővek tartják. A szigetben nagy széles evőeszköztartós fiók a Blum rendszeréből. A sütős-micrós elem mellett 30cm széles kamraszekrény van, melyben alul kihúzhatós fém kamravasalat, míg felül Blum belsőfiókok teszik a szekrény tartalmát áttekinthetővé. A sarok elemben úgynevezett magic corner vasalat van a Forest cégtől. Felette a munkapulton redőnyös szekrény beépítettdugaljjal a háztartási gépek üzemeltetéséhez. A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek. Beépített háztartási gépek vannak benne.


Fino bronz konyhabútor

Fekete - Fehér konyhabútor

A konyha bútor ajtaja fekete valamint fényes fehér microfóliás lapból, 2mm lekerekített élzárással készült . Lábazata rozsdamentes színű. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Munkapult decoros 38mm vastag és aluminium szinű 2mm vasatag PP müanyag élű. A bútorban az evőeszköztartós fiók a Blum rendszeréből. A sütős-micrós elem melyben alul kihúzhatós vasalat, míg felül polcok teszik a szekrény tartalmát áttekinthetővé. A falon fényes fehér csempe van A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek. Beépített háztartási gépek vannak benne.


Fehér és fa dekoros konyhabútor

Fehérajtós és bükk munkapultos konyhabútor

A konyha bútor Fehér microfóliás MDF-ből készült . Lábazata rozsdamentes színű. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Munkapult Bükk decoros 38mm lekerekített élű. A felső elemek felfelé harmónika módban nyílik így teszik a szekrény tartalmát áttekinthetővé. A sarok elemben úgynevezett körbeforgó vasalat van a Forest cégtől. A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek. A bútorban beépített háztartási gépek vannak benne.


Fino bronz konyhabútor

Világos dió konyhabútor

A konyha bútor ajtaja dió microfóliás MDF laoból készült . Lábazata nincs, és az alsó elemek 150 mm-s aluminium színű henger lábakon állnak. Ennél fogva a konyha padlóját könnyen és hatékonyan lehet tisztán tartani. Fogantyú aluminium anyagból (forest) készült és a front teljes szélességében van felrakva. Munkapult decoros 38mm vastag és saját anyagával lekerekítve.A kamraszekrény mellet perforált lemezbetétes ajtó a jó szellőztetést teszi lehetővé így a benne tárolt termékek tárolása optimális klímában történik. A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek. Beépített háztartási gépek vannak benne.


Cseresznyefa konyhabútor

Fehér magasfényű konyhabútor

A konyha bútor ajtaja fehér magasfényű. Díszítő elem a falicsempe. Fogantyú és a lábazat rozsdamentes anyagból készültek (forest). Munkapult szürke gránit laminált anyagból van és a Blanco mosogató és a főzőlap integrálva van bele . Felette a világító testeket tartó gipszkartonból készült álmenyezet. A konyhában van egy redőnyös szekrény a munkapulton, amelyben dugaljak vannak a kisgépeknek. A kamravasalatok teljes magasságban vannak a beépített sütő és micrós szekrény mellet. A sarkokban kiforduló sarokvasalatok vannak a pult alatt. Üveges szekrények ajtajai savmart üvegből alukeretbe vannak foglalva A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésű. Beépített háztartási gépek vannak benne.


Cseresznyefa konyhabútor

Cseresznye konyhabútor

A konyha bútorok ajtaja tömör cseresznyefa keretbetétes. Díszítő elemek(párkányléc) MDF furnérozva. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Munkapult fekete csillámos gránit. A bárpult szintén gránitlapból van, melyet rozsdamentes cső tartja. Felette körívben szintén rozsdamentes anyagból a világító testeket tartó vázszerkezet. Össze van építve az előszoba szekrénnyel, amiben van fogas és cipős szekrény meg homokfújt keretű tükör. A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésű. Beépített háztartási gépek vannak benne.


Bükk konyhabútor

A konyha bútorok ajtaja bükk szappanmart microfóliás MDF lapból készült. Az savmart üveges ajtók kerete krém színű szappanmart microfóliás MDF anyagból készült. Díszítő elemek(párkányléc) MDF microfóliázva. Fogantyú rozsdamentes anyagból (forest). Munkapult bükk decoros, rövid oldalon élbeültetéssel. Az ablak méretei miatt a pult szinteltolással készült, így egy nagyon praktikus, funkciókra elkülönülő felülett jött létre. A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésű. Beépített háztartási gépek vannak benne.


Krémszínű konyhabútor

A konyha bútorok ajtaja krém színű keretbetétes microfóliás MDF lapból készült. A falborkolt cseresznye laminált lapból van polctartó beépített sínrendszerrel és az alsó szakaszon szálcsiszolt betétlappal. Fogantyú aluminium anyagból (forest). Munkapult fekete csillámos gránit. A szigeten szintén gránitlap van, nagy evőeszköztartó fiókokkal és az oldalsó részen alu redőnyös szekrénnyel. A sarokban Siemens beépíthető készülékek (TV, alatta Microhullámú sütő és az alatt Kávéfőzőgép) A sarokban jégkészítő amerikai kétajtós hűtőszekrény. A beépíthető sütő a falba sűllyesztve a felburkolatban van elhelyezve.
A vasalatok az ajtónál és a fiókoknál BLUM márkájú csillapított ütközésűek.
Beépített háztartási gépek Siemens.Bútor tervező Pálfi Tünde
mobil: +36 20 9230623
palfitunde85@gmail.com

Fogarasi Parketta Kft
tel: +36 20 256 6070