Bejelentkezés
Laminált parketta Budapest III. kerület - A vásárlás menete

Tisztelt Vásárló!

Az alábbiakban megtalálja a FOGARASI PARKETTA KFT által forgalmazott termékek vásárlási menetét.


Regisztráció és vásárlás.

Házhozszállítás

Fizetés és garancia

Üzletünk

Regisztráció és vásárlás. Vissza a lap tetejére.

Webáruházunkban a vásárláshoz regisztráció szükséges, amit érdemes a vásárlás előtt elvégezni. Kérjük, regisztrálja magát. A regisztráció megerősítése érdekében hamarosan kapni fog egy email-t. A megerősítés után regisztrált felhasználó névvel és jelszóval lépjen be a webáruházba. Kattintson a kiválasztott termékkategóriára. (A lap tetején megjelenő szűrők segítségével könnyen kikeresheti a kívánt terméket. Ha egy gyártó termékeit szeretni egyszerre végigböngészni kattintson a termékeknél feltüntetet gyártó nevére.) Helyezze a kiválasztott termékeket a kosárba. A rendelés során figyelmesen olvassa el a termék egységét és annak megfelelően rendelje a kívánt mennyiséget. (pl: az ár a padlóknál m2-ben értendő és egységcsomagban áruljuk pl: 2,4m2/doboz).A kiválasztás befejezésével kattintson a kosár tartalma feliratra. (fejlécben). Ellenőrizze a kiválasztott termékeket. A megjegyzés rovatba egyéb információkat közölhet a termékkel és a szállítással kapcsolatban. Fogadja el a vásárlási feltételeket, majd küldje el a megrendelést. A megrendeléseket levélben visszaigazoljuk.

Házhozszállítás Vissza a lap tetejére.
A kiszállítást Budapest és vonzáskörzetében díj ellenében vállaljuk.
A rendelés feladását követő munkanapon munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.
A telefonbeszélgetés vagy email alkalmával még egyszer leegyeztetjük a megrendelt termékeket és megbeszéljük a házhozszállítás módját és előrelátható időpontját. A házhozszállítás előtt telefonon értesítjük a szállítás napjáról és időpontjáról. (Pl: 2009-03-20, péntek, 08,00 óra és 10,00 óra között.)


Fizetés és garancia
Vissza a lap tetejére.


Megrendelésnél előleget kérünk, fizetés számla ellenében, a termék átvételekor készpénzben,vagy előre banki átutalással.

Levélküldés: 1033 Budapest, Szőlőkert út 9. 14. ajtó

Ügyfélszolgálat: Tel:+36 20 256 6070

Üzletünk: Vissza a lap tetejére.
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 8.30-17.00

Egyedi szolgáltatások.


Nekünk fontos, hogy csak olyan gyártó és importőr termékeit forgalmazzuk akiknél, a tulajdonosok személye, elhivatottsága, már eleve garanciát jelentenek a jó minőségére!


Levelezés Vissza a lap tetejére.

Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.