Bejelentkezés
Szállítási feltételek

Kereskedelem

Szaküzletünkben a minőségre helyezzük a hangsúlyt. A valódi faparketták, parafa parketták, laminált padlók és az ezekhez tartozó kiegészítők széles választéka megtalálhatóak üzletünkben. Szép, igényes környezetben mutatjuk be a padlóburkolatokat és bemutatótermünkben DVD-n megtekinthetőek ezen termékek előállítása, lerakása. Ezenkívül praktikus takarítási és egyéb hasznos tudnivalókat vetítünk.

Tanácsadás

Több éves tapasztalattal rendelkező eladóink segítik a vásárlót, hogy a legjobb terméket válasszák ki. Tudjuk, hogy ez a döntés hosszú időn keresztül végéig kíséri a vásárló mindennapjait, ezért fontos a megelégedettsége. Az ember élete során ritkábban vásárol parkettát, nekünk is az a célunk, hogy minden téren a legkiválóbbat tudjuk ajánlani.

Kiszállítás

Ha sikerült kiválasztani a padlóburkolatot, de nem tudja hazavinni, vagy meg szeretné kímélni az autóját, akkor ezt a kényelmetlenséget levesszük a válláról, segítünk a kiszállításban is. Előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk az árut.

Kivitelezés

Esetleg még nem tudja, hogy kivel rakassa le a parkettát? Szívesen ajánlunk általunk jól ismert, megbízható, tapasztalt parkettázókat.
Amennyiben saját maga szeretné ezt a feladatot megoldani, felhívjuk figyelmét a fektetési útmutató pontos áttanulmányozására és az aljzat (egyenetlenség, nedvességtartalom) megvizsgálására. Fontos a garancia megőrzése érdekében.